uw expert Afbraakwerken & sloopwerken in de regio ranst-nijlen-lier

Grote, kleinere en delicate afbraakwerken

U kan ons inschakelen voor zowel grote als kleinere afbraakwerken, slopen van huizen, verwijderen van funderingen en uitbreken van betonplaten. Wij hebben een team ter beschikking dat met de uiterste zorg uw sloopwerken uitvoert. Ook voor het leegmaken van inboedels of hangars doet men regelmatig beroep op ons. Wij halen uw pand leeg en voeren alles af in onze afvalcontainers. Wij zijn voornamelijk actief in de provincie Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Meer info

Slechts een greep uit onze afbraakwerken waarvoor u op ons kunt bouwen:

Gespecialiseerde afbraakwerken

Naast de reguliere sloop- en afbraakwerken zijn we ook sterk in minder voor de hand liggende werkzaamheden. Zo is ons team ook geschoold in:

Detailafbraak

Ook voor binnenafbraak en het strippen en ontmantelen van gebouwen kan u op onze service rekenen: 

De juiste machines en manpower

Al onze graafmachines zijn uitgerust met sloop-sorteergrijpers, hydraulische hamers en betoncrushers om elk afbraakwerk tot een goed einde te brengen. Hiervoor zorgt een gepassioneerd en professioneel team die al uw sloopwerken met de grootste precisie en in alle veiligheid uitvoert. Uiteraard laten we uw terrein na afbraak proper genivelleerd achter. Claes H. staat dan ook garant voor een uitstekende service, aan een concurrentiële prijs.

Bekijk enkele referenties en schakel onze mankrachten in voor uw afbraakwerken in Antwerpen of Vlaams-Brabant!

Contacteer ons